Wat wij doen

Wij ondersteunen zorgorganisaties en verhuurders met het beheer en verhuur van hun vastgoed voor bijzondere doelgroepen, waarbij wonen en zorg goed op elkaar worden afgestemd. Wij ontzorgen investeringsmaatschappijen en particuliere beleggers met een compleet pakket aan vastgoed beheer en verhuurdiensten.

Locaties Stichting Veste

Stichting Veste heeft op verschillende locaties in het land huurwoningen die ingezet worden voor voornamelijk bijzondere doelgroepen. Op onderstaande kaart kunt u zien in welke steden wij huisvesting aanbieden.

Geschiedenis Stichting Veste

Onze ontstaansgeschiedenis ligt in de zorg. Stichting Veste is gespecialiseerd in het beheren en verhuren van woonruimten voor bijzondere doelgroepen. Dit zijn verschillende woonvormen van volledig zelfstandig tot begeleid wonen. Wij werken nauw samen met organisaties die wonen en zorg combineren. Wij bedienen woningcorporaties, investeringsmaatschappijen en particuliere beleggers. Stichting Veste verhuurt in 18 steden ruim 600 eenheden.

Stichting Veste werkt nauw samen met Stichting JADOS.

JADOS biedt begeleiding aan (jong)volwassenen met een diagnose autisme, in de levensfases studie of werk. Dit doen wij via onze dochterorganisaties Stumass (hbo en wo studenten met autisme), Capito Wonen (mbo’ers met autisme) en IVA (werkenden en werkzoekende met autisme). We begeleiden op de domeinen wonen, werken/studeren en leven. De begeleiding is gericht op ontwikkeling naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid.

De zorgorganisaties concentreren zich op de zorg. Stichting Veste zorgt voor goede afstemming tussen de zorg en woonbehoeftes. Stichting Veste huurt geschikte panden van wooncoöperaties of particuliere verhuurders. Zij neemt het klein beheer en de verhuur voor haar rekening. De verhuurder heeft gegarandeerde afname, de huurders krijgen de zorgbehoefte perfect afgestemd met de woonvoorwaarden. Daar zorgen wij voor.

Stichting Veste, zorg voor wonen