Verhuurders en Stichting Veste

Stichting Veste huurt en verhuurt woningen door het gehele land. Voor verhuurders is het voordeel dat Stichting Veste de huur van het gehele pand op zich kan nemen en daarbij de administratieve afhandeling van huur en servicekosten verzorgt. Tevens fungeert Stichting Veste als eerste aanspreekpunt voor de huurders bij vragen of onderhoudsverzoeken.

Waarom Stichting Veste?

Corporaties kunnen zich op hun kerntaken richten en kunnen binnen de eisen van de DAEB activiteiten ontplooien.
Voor de particuliere belegger fiscaal voordeel.
De belegger geniet van het rendement zonder zorgen om beheer, verhuur, leegstand en andere risico's.
Complete verhuuradministratie, klein onderhoud en services tegen een scherp tarief.

Onze administratieve diensten

• Incasseren en beheer waarborgsom.
  • Huurincasso en doorstorten huurpenningen.
  • Opvolging debiteuren bij huurachterstand.
  • Huurdersadministratie altijd up to date.
  • Tussentijdse huuraanpassingen en jaarlijkse huurverhoging op orde.

Wat kunnen wij nog meer voor u betekenen?

Aanspreekpunt voor huurder en verhuurder.

Eindinspectie van de woning en zorgvuldige administratieve afwikkeling van contract en financiƫn.
Bij wanbetaling kan Stichting Veste voor juridische bijstand, begeleiding en ontruiming zorgen.
Woning inspectie, klein onderhoud, internet, sleutelservice, gezamenlijk meubilair en stoffering, schoonmaak.
Stichting Veste zorgt voor huurders. Het leegstandsrisico afgedekt tegen een minimaal tarief.

Wij zijn er voor verhuurders

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.