Diensten Stichting Veste

Stichting Veste ontwikkelt zich uit een solide basis door overname van de wooneenheden uit de zorgformules. Daarnaast staat de ontwikkeling van Veste niet stil. Het uitgangspunt van Veste is het flexibel combineren van woon- en zorgvormen in wooncomplexen. Hiermee kan zij een passend aanbod creëren voor de zorgformules naast de reguliere verhuur. Er is een groeiende markt en vraagbehoefte in de regio’s waarin we nu actief zijn en dit maakt de ontwikkeling van een flink aantal nieuwe locaties mogelijk. Veste speelt een leidende rol in de acquisitie en ontwikkeling van vastgoed en werkt daarin samen met uiteenlopende partijen, van volkshuisvesting tot projectontwikkeling. Door al vroeg in de ontwikkeling aan tafel te zitten stemt ze het ontwerp en beheer in een vroeg stadium af op de doelgroep. De ambitie van Stichting Veste is het beheren en verhuren van eenheden gestaag uit te breiden.

De organisatiestructuur zal mee kunnen groeien met de groei van de stichting en haar beheerde eenheden. Dit doet zij vanuit de eigen voorzieningen en in samenwerking met de ondersteunde diensten van de zorgverlener. Stichting Veste heeft geen winstoogmerk en streeft naar betaalbare eenheden afgestemd op de woon- en zorgvraag van haar bewoners. Een gezond en stabiel ontwikkelingsplan is de belangrijkste leidraad om onze kerntaken in passend en persoonlijk wonen nooit uit het oog te verliezen.

Stichting Veste is er voor

Zorginstellingen

Verhuurders

Woningzoekenden

Voor zorginstellingen

Een samenwerking met Stichting Veste kan een belangrijke stap zijn in de ontwikkeling van de zorgverlener. Deze kan zich richten op de kerntaak in een efficiënte organisatie waarbij eenheid in kwaliteit, ondersteuning en financiën wordt gebracht.

Voor verhuurders

Stichting Veste huurt en verhuurt woningen door het gehele land. Voor verhuurders is het voordeel dat Stichting Veste de huur van het gehele pand op zich kan nemen en daarbij de administratieve afhandeling van huur en servicekosten verzorgt. Tevens fungeert Stichting Veste als eerste aanspreekpunt voor de huurders bij vragen of onderhoudsverzoeken.

Voor woningzoekenden

Stichting Veste heeft geregeld woningen beschikbaar voor de verhuur. Deze woningen bieden wij aan op de website pararius.nl. Onze actuele beschikbare woningen vindt u op:

https://www.pararius.nl/makelaars/arnhem/stichting-veste